Sport

Nikša Martinac iz HNS-a: Planule su sve ulaznice za utakmice Vatrenih u Rusiji

10.04.2018.

Nikša Martinac iz HNS-a: Planule su sve ulaznice za utakmice Vatrenih u Rusiji

Modrić, Rakitić, Mandžukić i ostale vatrene zvijezde imat će izvrsnu podršku na Mundijalu u Rusiji, barem ako je suditi po prodaji ulaznica za najveću svjetsku nogometnu smotru koja će se održati ovog ljeta. Podsjećamo kako će Hrvatska igrati u skupini protiv Argentine, Nigerije i Islanda.

Malo više od dva mjeseca prije početka Mundijala u Rusiji rasprodane su sve tri utakmice vatrenih u skupini, što je odlična vijest jer ipak Rusija nije blizu i raduje što će hrvatski reprezentativci imati dobru podršku s tribina stadiona u Kalinjingradu, Nižnom Novgorodu te Rostovu. Ova vijest nije iznenadila ljude u HNS-u pa tako ni Nikšu Martinca, povjerenika za ulaznice u Hrvatskom nogometnom savezu.

- Sretni smo ali nismo iznenađeni. Nije bila velika jagma za ulaznicama i nažalost Hrvatska igra na relativnom malim stadionima pa je osam posto koliko FIFA daje svim zemljama sudionicama relativno malo. To je između 2.500 i 3.000 ulaznica po stadionu. Nije bilo uopće sumnje da će se sve prodati, ali nije to baš interes koji je bio za Njemačku ili Austriju. Tada je vladao interes od desetak ljudi na jednu ulaznicu - prisjeća se Nikša Martinac.

Optimist je oko rezultata Vatrenih u Rusiji, a kaže i kako je zemlja domaćin ovaj put dala sve od sebe da crnom tržištu stane na kraj.